Business Phone Systems

AtcomCloud Online Store
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#575088 07/30/14 07:22 PM
Joined: Sep 2012
Posts: 33
intrajm Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2012
Posts: 33
I have a DXP Plus with two T1's. They were working fine 3 months ago. Now they have echoing on some calls and some calls get dropped. Replaced one of the T1's cause it stopped working. Everything works except that we still have echoing and dropping of calls. Today some callers can not be heard on incoming calls. When customer calls back after about 3 times then the call works good. This will happen on either of the T1's. Any suggestions? Carrier says it's a PBX issue.

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: May 2003
Posts: 2,924
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: May 2003
Posts: 2,924
I know that on Panasonic that is about 99% a clocking issue.

Joined: Aug 2004
Posts: 9,105
Likes: 10
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Aug 2004
Posts: 9,105
Likes: 10
Pull your status logs with hyperterm. It'll show what issues the T1 circuit is seeing.


[Linked Image]

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,686
Posts636,177
Members49,606
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
cotton, JDK, jdkinney, Matt Knight, MCap, neh-telecom
Newest Members
Uranium-235, grahamw, Motel6Guy, JustAGuy, Dialtony
49,606 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 12
Yoda 9
dexman 6
Who's Online Now
1 members (Avidcomm), 54 guests, and 32 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems & VoIP | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5