Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Jun 2004
Posts: 1,367
Member
*****
OP Offline
Member
*****
Joined: Jun 2004
Posts: 1,367
I have a system that has 11 regular IP licenses and 4 advanced IP term lisences. So I can have 15 ip phones.

I currently have all 15 in use (and only 15) and have been in use for several months now.

Got a call the other day about the display of one showing license execeed, went on sight and verified. The cord wasn't plugged in fully and inadvertantl reset the phone. Phone comes back and everything OK.

Yesterday, get a call that anther phone in the same office is doing the same thing. I enable temporary 10 day license and reset system. No chnage, had them reset phone, no change.

talked to NTAC they said it is a known issue. now I am in queue for an hour, going to blow out current license fle reset system then reinstall license file.


[Linked Image from i26.servimg.com]
TouchPoint Networks.

Serving the Northwest Since 1991
NEC Shoretel Zultys T3 Tadiran
Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Mar 2014
Posts: 365
Member
Offline
Member
Joined: Mar 2014
Posts: 365
The usual NTAC response is to upgrade to the latest software version. What rev is the system at?


Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,832
Posts636,784
Members49,647
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Florencio, HtownDan, Kerry2362, Lorena Catalan, SWB, telecom5000, Tex Tel Marine
Newest Members
Carl Arnold, Marjan Shaw, KoolBreeze, PhoneGuy827, julesm
49,646 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 11
Who's Online Now
4 members (Toner, JBean3329, RATHER BE FISHING, Curlycord), 102 guests, and 22 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5