Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#588635 05/06/15 03:33 PM
Joined: Aug 2002
Posts: 1,017
Likes: 1
jsaad Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2002
Posts: 1,017
Likes: 1
I have a PRI on an EL system lw19

in maintenance, reports, show errors my PRI card bay 4, slot 6, I show 99 slips per hour. Frame and Bipolar are 0

System works fine but my modem for rmats via a DID is barely working. I dropped alot on modem calls. I switched modems/ons ports, no change. I am curious if the slips are the reason? System last rebooted in 18 months.


Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
jsaad #588645 05/06/15 08:08 PM
Joined: Apr 2007
Posts: 337
Member
Offline
Member
Joined: Apr 2007
Posts: 337
can the Pri provider check the line, where I am the provider installs a HRU which is their demarc and they can go into the HRU remotely and tell if the slips are on the line or coming from the pbx. Might be a cable pair going bad

jsaad #588673 05/07/15 01:08 PM
Joined: Oct 2004
Posts: 1,057
Member
****
Offline
Member
****
Joined: Oct 2004
Posts: 1,057
Did you double check that your Synch Source is set in form 44?


www.ResaleSystems.com 24 x 7 Mitel Parts and Free Tech Support

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,739
Posts636,410
Members49,618
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
CapeTownCraig, David S McCullough, Deshmukh_San
Newest Members
Homer Domer, Lane, AMS Technology C, Chrontel, RonZ1971
49,617 Registered Users
Top Posters(30 Days)
jsaad 7
Toner 7
Who's Online Now
0 members (), 23 guests, and 11 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5