Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#597312 01/23/16 09:16 PM
Joined: Sep 2005
Posts: 38
DDrews Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2005
Posts: 38
I have a customer with an STSE bksu installed. I need to add
an eksu but can't find how much room to leave between the
cabinets. Thanks.

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
DDrews #597315 01/23/16 09:44 PM
Joined: Jan 2008
Posts: 3,821
Retired Moderator
****
Offline
Retired Moderator
****
Joined: Jan 2008
Posts: 3,821
You have to use the stock expansion cabinet cable, it is proprietary and any other 25 pair cable will not be wired correctly. Some techs come up with a way of mounting the expansion on the front of the main cabinet if you can't put it on top. Once I had no choice but to mount both cabinets sideways due to a lack of vertical room.

Last edited by Derrick; 01/23/16 09:45 PM.

www.myrandomviews
"Old phone guys never die, they just get locked in some closet with an old phone system and forgotten about"

Retired, taking photographs and hoping to fly one of my many kites.

Moderated by  EV607797, JWRacedog, MnDave, nfcphoneman 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,833
Posts636,788
Members49,649
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
AWhite, jnimmick, MarkTPN
Newest Members
Lazlo, devben, bubblegum, Carl Arnold, Marjan Shaw
49,649 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
2 members (pvj, Curlycord), 26 guests, and 27 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5