Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#598937 03/16/16 08:58 AM
Joined: Jan 2010
Posts: 179
Lacota Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2010
Posts: 179
Again I'm having trouble with sip trunks! I have two problems on different sites.

My first problem is the SIP trunks lock up when they do a trunk to trunk transfer I keep having to remote in and clear the ports.

My second problem is no voice on a trunk to trunk transfer works fine on a normal transfer but not external.

Thanks in advance

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Lacota #599158 03/23/16 09:34 PM
Joined: Dec 2010
Posts: 679
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Dec 2010
Posts: 679
For your second problem. Turn on sipt>sipt mgi use to on. Don't use MPS service. This will allow the audio to go through.

Lacota #599192 03/25/16 02:41 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 2,965
Likes: 3
Moderator-Samsung
*****
Offline
Moderator-Samsung
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 2,965
Likes: 3
You will need to look at the signalling in a wireshark trace, as sip trunks should clear down at the end of the call just like isdn does as the system gets the "bye" message.

Saying that i have a site where the spnet trunks randomly lockup and have to be cleared despite showing as idle in dm/kmmc


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,820
Posts636,737
Members49,642
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
jmd2009, Ken Stephens, Teri J
Newest Members
Helen.D, AlAl, mike hurford, Nigel S, ramo
49,641 Registered Users
Top Posters(30 Days)
pvj 12
ramo 11
Toner 9
dans 5
Who's Online Now
0 members (), 100 guests, and 56 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5