Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#599108 03/22/16 11:15 AM
Joined: Sep 2005
Posts: 78
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2005
Posts: 78
Hello,

We have a KX-TA624 phone system in our small office. It has worked well for us. We just had a phone installer configure it for us. We have 2 caller ID cards installed in the unit. I thought for some reason we only had one, as caller ID only shows on the first 3 lines. So, I found one on eBay, only to find we had 2 in there when I opened up the unit.
Is there something that needs to be done from the programming side to activate the other caller ID card?

Thanks
Mike

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jan 2007
Posts: 2,102
Likes: 1
OBT Offline
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Jan 2007
Posts: 2,102
Likes: 1
each line has to be told there is caller id connected in main programming


“I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.”

Moderated by  Carl Navarro, OBT 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,835
Posts636,794
Members49,652
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
ArmorSecSys, ILSMitel, IPMoni, Pweber462
Newest Members
machinegod, Gtownpaper, Lazlo, devben, bubblegum
49,651 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
1 members (Marjan Shaw), 167 guests, and 21 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5