Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Nov 2003
Posts: 480
cctech Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2003
Posts: 480
Hello all: I would like to know if you can get caller id on the Electra professional Level 1. Customer says that they had it before. I checked the manual but couldn't find any reference to Caller ID. It has a COI C(4) 10 KTU installed. Thanks for any help

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Oct 2008
Posts: 298
Member
Offline
Member
Joined: Oct 2008
Posts: 298
I have never seen caller ID on the Level I.


Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,832
Posts636,785
Members49,648
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
alphaTex, Brian Wall, demapples, Harry Tinsley, rookhsd11
Newest Members
devben, bubblegum, Carl Arnold, Marjan Shaw, KoolBreeze
49,648 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
Toner 11
pvj 11
Who's Online Now
0 members (), 185 guests, and 65 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5