Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Feb 2014
Posts: 16
Member
OP Offline
Member
Joined: Feb 2014
Posts: 16
I have the off hook preference btn enabled.
Flexible Btn. assign I put in(01),(3),(GG),HOLD GG=01 for Ln. Grp 1. I also tried to assign a CO line button (01),(1),(LLL)=003 for Line 3.
I go Off hook and get system DT, hit 9 and go to the last line in line grp. 1

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jan 2008
Posts: 3,821
Retired Moderator
****
Offline
Retired Moderator
****
Joined: Jan 2008
Posts: 3,821
What exactly are you trying to do? You want an analog phone to go off hook and grab a co line?

Flash 50 page b button 10 programming dial 011 hold
flash 50 page b button 11 programming dial 01301 hold


www.myrandomviews
"Old phone guys never die, they just get locked in some closet with an old phone system and forgotten about"

Retired, taking photographs and hoping to fly one of my many kites.
Joined: Feb 2014
Posts: 16
Member
OP Offline
Member
Joined: Feb 2014
Posts: 16
I see where I was going wrong now, I have one analog sta. for the Point of sale, credit card machine and another for a fax. both are used for outgoing only, from an unattached back bldg..
Thank you,
Gary


Moderated by  EV607797, JWRacedog, MnDave, nfcphoneman 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,835
Posts636,794
Members49,652
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
ArmorSecSys, ILSMitel, IPMoni, Pweber462
Newest Members
machinegod, Gtownpaper, Lazlo, devben, bubblegum
49,651 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
2 members (eos90066, pvj), 152 guests, and 25 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5