Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Nov 2015
Posts: 2
Radin Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2015
Posts: 2
Can anyone guide me on this issue: I am the site admin for an office, and when I came into work this morning about half the phones have no display, no dial tone.. nothing. All other phones are completely functional. There does seem to be consistency in the location of the phones. In the mid section of the office is where the majority of phones died, also a group in the back of the office as well.
What are some of the reasons for this?
What info can I provide to help troubleshoot?

Thanks for any insight, i do not have much experience with this phone system.

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Aug 2002
Posts: 2,608
Moderator-ESI, Shoretel
***
Offline
Moderator-ESI, Shoretel
***
Joined: Aug 2002
Posts: 2,608
It could be a bad circuit card or perhaps a feed cable was cut or damaged.


Joined: May 2009
Posts: 1,198
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: May 2009
Posts: 1,198
Any chance it's a total of 16 dead phones? That would strongly suggest a bad card or cable.


Moderated by  Stix1 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,824
Posts636,752
Members49,644
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
beegeezer, Matthaus
Newest Members
PhoneGuy827, julesm, Helen.D, AlAl, mike hurford
49,643 Registered Users
Top Posters(30 Days)
pvj 11
ramo 11
Toner 7
dans 5
Who's Online Now
3 members (Professor Shadow, Yoda, KoolBreeze), 69 guests, and 23 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5