Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Feb 2016
Posts: 7
Member
OP Offline
Member
Joined: Feb 2016
Posts: 7
Hi, Can anyone advise me how to reset InMail back to default?
I've tried to remove the CF card and perform a warm start, then reinserting the cf card and performing another warm start but the system picks up all the old settings.

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Mar 2014
Posts: 160
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Mar 2014
Posts: 160
I am not sure what's your purpose, but could we only reset Inmail?

Or set all Inmail setttings back to default? It's not a big job.

Joined: Oct 2012
Posts: 249
Member
Offline
Member
Joined: Oct 2012
Posts: 249
The programming can be defaulted - or it can just be re-programmed to suit you - either way, you'll need an NEC authorized tech to come out & perform the work for you.


www.highspeedtele.com
Dallas & Fort Worth, TX
Joined: Jan 2016
Posts: 1
Member
Offline
Member
Joined: Jan 2016
Posts: 1


Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,827
Posts636,768
Members49,645
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Dan Powell, EKPTECH86, History, LinuxTech, Mike Miller, ttcfcl
Newest Members
KoolBreeze, PhoneGuy827, julesm, Helen.D, AlAl
49,644 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 12
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
0 members (), 10 guests, and 21 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5