Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#601718 06/18/16 02:22 PM
Joined: Jun 2008
Posts: 22
Member
OP Offline
Member
Joined: Jun 2008
Posts: 22
Quick question. My apologies if this has been covered as I assume it has but how is Avaya IP Office affected by the SIP ALG feature in some routers. Basically, my company specializes in one brand that is not pure IP but obviously uses Voip and the Voip phones are pretty much unusable on the Cisco DPC 3939b and 3941 modems from the ISP's. Im sure you guys know the symptoms but our customers and I are pretty much at wits end. We've tried everything and nothing except swapping out the modems back to SMC and Netgear Business Gateways seems to work. Again, we are thinking of taking on Avaya. Any feed back about how they are with the DPC modems would be greatly appreciated. Thanks.

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
#601740 06/20/16 01:11 PM
Joined: May 2004
Posts: 1,633
Likes: 1
Moderator-Avaya
*****
Offline
Moderator-Avaya
*****
Joined: May 2004
Posts: 1,633
Likes: 1
Avaya doesnt work with SIP ALG, should be turned off on all routers.

There are also problems with deep packet inspections...these must also be disabled. In Cisco it is the fixup commands that need disabling..


Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,824
Posts636,752
Members49,644
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Chad Hoffman, frankhines, jnawrocki
Newest Members
PhoneGuy827, julesm, Helen.D, AlAl, mike hurford
49,643 Registered Users
Top Posters(30 Days)
pvj 11
ramo 11
Toner 7
dans 5
Who's Online Now
2 members (Coral Tech, Carl Navarro), 34 guests, and 17 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5