Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#604045 09/20/16 05:50 PM
Joined: May 2007
Posts: 426
bditech Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2007
Posts: 426
How do you get into a TDE 200 on the maint port?

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
bditech #604055 09/21/16 02:27 AM
Joined: Jan 2007
Posts: 1,217
Member
***
Offline
Member
***
Joined: Jan 2007
Posts: 1,217
You need to know the IP address of the TDE200, if it was left at default it's 192.168.0.101.


Aaron
bditech #604064 09/21/16 12:41 PM
Joined: May 2007
Posts: 426
bditech Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2007
Posts: 426
Thanks I sure hope it wasn't changed.

bditech #604066 09/21/16 12:53 PM
Joined: May 2007
Posts: 426
bditech Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2007
Posts: 426
What if the IP has been changed is there another way?

bditech #604087 09/22/16 04:02 AM
Joined: Jan 2007
Posts: 1,217
Member
***
Offline
Member
***
Joined: Jan 2007
Posts: 1,217
Serial port will get you in. Other then that you have to contact Panasonic or try all IP addresses on your network.


Aaron
bditech #604088 09/22/16 05:04 AM
Joined: May 2003
Posts: 2,924
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: May 2003
Posts: 2,924
Use an IP scanner.


Moderated by  Carl Navarro, OBT 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,827
Posts636,761
Members49,644
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
btakac, Dave Turner, davidfish, iamflip, John D, jreid, kovets
Newest Members
PhoneGuy827, julesm, Helen.D, AlAl, mike hurford
49,643 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 12
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
4 members (Curlycord, Bob3470, BobRobert, jeffmoss26), 221 guests, and 14 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5