Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Sep 2016
Posts: 11
PMtech Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2016
Posts: 11
Trying to figure out how to set up the Automatic Directory on our phone system, I don't know if this is something I can do on a phone or something I need to do in IPK? Thanks

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Sep 2016
Posts: 11
PMtech Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2016
Posts: 11
OK so the Directory is already set up, we are just trying to get it so people who call in can access the directory.

Last edited by PMtech; 09/26/16 04:55 PM.

Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,833
Posts636,789
Members49,649
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
AWhite, jnimmick, MarkTPN
Newest Members
Lazlo, devben, bubblegum, Carl Arnold, Marjan Shaw
49,649 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 9
dans 5
Who's Online Now
1 members (Curlycord), 55 guests, and 21 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5