Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Sep 2009
Posts: 151
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2009
Posts: 151
I have a customer that I will be installing a Summit 80 System. He wants to utilize the 2 mobile Clients that will come with the system. Is there anything I will need at the customers site for this, other than a Static IP from his ISP?


Scotty Woods
Installation Technician
N.E.T. Systems
Blytheville, Arkansas
Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jan 2008
Posts: 3,821
Retired Moderator
****
Offline
Retired Moderator
****
Joined: Jan 2008
Posts: 3,821
Nope, other than installing the ap on the client phones.


www.myrandomviews
"Old phone guys never die, they just get locked in some closet with an old phone system and forgotten about"

Retired, taking photographs and hoping to fly one of my many kites.
Joined: Sep 2009
Posts: 151
Member
OP Offline
Member
Joined: Sep 2009
Posts: 151
Awesome! Thanks


Scotty Woods
Installation Technician
N.E.T. Systems
Blytheville, Arkansas

Moderated by  EV607797, MnDave, nfcphoneman 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,830
Posts636,775
Members49,645
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Florencio, HtownDan, Kerry2362, Lorena Catalan, SWB, telecom5000, Tex Tel Marine
Newest Members
Marjan Shaw, KoolBreeze, PhoneGuy827, julesm, Helen.D
49,645 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 12
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
0 members (), 88 guests, and 16 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5