Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#605084 10/27/16 04:11 PM
Joined: Jan 2008
Posts: 76
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2008
Posts: 76
Has anyone installed this? I have been through 3 different tech support groups and can't get an answer. I have the licenses and software installed on server. I set it up on the users computer and it downloads the info from the PBX, but I am not getting the real time info displayed. I can hear calls ringing and I can make a call from the set right nest to it, but I do not see the calls on the screen. Every box is empty except for the active lines and extensions. Any ideas?

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jun 2006
Posts: 2,968
Likes: 3
Moderator-Samsung
*****
Offline
Moderator-Samsung
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 2,968
Likes: 3
Which operator are you using?

Xchange Operator or the old OS Operator?

Joined: Jan 2008
Posts: 76
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2008
Posts: 76
The old OS Operator. I have been working on this for a year. At $1000.00 per license time 3. They keep telling me it is the ip address. No one has a clue. I need to get it working. Your help would be greatly appreciated. It is on an OS7400 version 4.75. The only populated window is the BLF window.

Joined: Aug 2012
Posts: 73
Member
Offline
Member
Joined: Aug 2012
Posts: 73
I its been a while. but off the top of my head you install link on a machine and then you tell operator that the link machine is the system. It was a pretty straight forward task with the couple I have installed.

Joined: Apr 2011
Posts: 200
Member
Offline
Member
Joined: Apr 2011
Posts: 200
your PC Ip address must be in MMC 875 (white list) & in MMC 830 CTI server address.

Joined: Apr 2011
Posts: 200
Member
Offline
Member
Joined: Apr 2011
Posts: 200
If installing on Windows 7 then compatibilty mode should be enable in the properties of that program

Joined: Jun 2006
Posts: 2,968
Likes: 3
Moderator-Samsung
*****
Offline
Moderator-Samsung
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 2,968
Likes: 3
Just to clarify the above

You need to put the ip address of the PC running OS LINK (if different to the pc running operator) into the CTI server section, and the IP Phone Whitelist (Even though it's not an ip phone that's where samsung decided it needed to go).


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,832
Posts636,787
Members49,649
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
bravesfan, cjvio, Cory S., Jack Scott, l.landeche, TexasD
Newest Members
Lazlo, devben, bubblegum, Carl Arnold, Marjan Shaw
49,649 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
6 members (Curlycord, Toner, RATHER BE FISHING, Marjan Shaw, dans, Biztel Cuban Okie Tech), 184 guests, and 81 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5