Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#606907 01/10/17 09:26 PM
Joined: May 2006
Posts: 82
baldy Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2006
Posts: 82
I have an Aspire that the cpu went bad, with no visual on the display phones. I did purchase a refurbed cpu and was told that all I need to do is move the pal b chip from the old to the new and the original database will be there. Any truth to this?

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
baldy #606914 01/10/17 11:51 PM
Joined: Sep 2004
Posts: 4,127
Likes: 1
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Sep 2004
Posts: 4,127
Likes: 1
False.

baldy #606915 01/11/17 12:40 AM
Joined: Feb 2008
Posts: 683
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Feb 2008
Posts: 683
I agree with Coral.....false


St Petersburg

Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,832
Posts636,785
Members49,649
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
bravesfan, cjvio, Cory S., Jack Scott, l.landeche, TexasD
Newest Members
devben, bubblegum, Carl Arnold, Marjan Shaw, KoolBreeze
49,648 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 9
dans 5
Who's Online Now
1 members (nortelvoip), 175 guests, and 17 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5