Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Mar 2008
Posts: 166
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2008
Posts: 166
Attempting to install a kcdu in a Dk40i that I have worked on before. I go to ext. 10 and attempt to put in the password for programming but it is not recognizing the *. Other extensions are not allowing the * either. In the past I could get into programming from any extension. Probably something simple but I'm stumped.


Gerald Ducote
NWA Telcom
[email protected]
Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jan 2006
Posts: 2,266
Likes: 1
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Jan 2006
Posts: 2,266
Likes: 1
Make sure that phone has a speed dial key programmed on it

Joined: Mar 2008
Posts: 166
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2008
Posts: 166
Figured it out. I was pressing the intercom button before entering password. Don't know why I was doing that.


Gerald Ducote
NWA Telcom
[email protected]

Moderated by  Carlos#1, phonemeister 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,832
Posts636,787
Members49,649
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
bravesfan, cjvio, Cory S., Jack Scott, l.landeche, TexasD
Newest Members
Lazlo, devben, bubblegum, Carl Arnold, Marjan Shaw
49,649 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
6 members (Curlycord, Toner, RATHER BE FISHING, Marjan Shaw, dans, Biztel Cuban Okie Tech), 184 guests, and 81 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5