Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Nov 2014
Posts: 28
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2014
Posts: 28
Has anyone had Issues with being able the Voice Studio under the VMAA Tab? I was able to load prompts like 2 weeks ago and now I have systems in 6 states and all are acting the same when I try to open 8.6.1

Any help or input would be greatly appreciated.

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Nov 2014
Posts: 28
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2014
Posts: 28
Has Anyone had issues trying to open Voice Studio in 8.6.1 under VMAA Tab? HELP!!!!

Joined: Jun 2006
Posts: 2,965
Likes: 3
Moderator-Samsung
*****
Offline
Moderator-Samsung
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 2,965
Likes: 3
What version are the systems?

You will need you're ip address in the management ip whitelist.

Do you have FTP port forwarded?


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,824
Posts636,752
Members49,644
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Chad Hoffman, frankhines, jnawrocki
Newest Members
PhoneGuy827, julesm, Helen.D, AlAl, mike hurford
49,643 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 11
pvj 11
Toner 7
dans 5
Who's Online Now
2 members (Mercenary Roadie, newtecky), 53 guests, and 37 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5