Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Jan 2013
Posts: 36
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2013
Posts: 36
Hello Yall,
Does the Merlin Legend phone system have an external MoH port? I imagine it probably has a designated MoH port; however, the client and myself have no clue, or documentations

I appreciate any tips

Last edited by SugarDaddy; 03/30/17 09:28 PM.

We are a Message on Hold Company that contracts phone technicians Worldwide...Earn money with us by doing installations, referrals or both...please call or email for details.

Ollie North
www.Spectrio.com
[email protected]
800-584-4653 ext. 6440
Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jun 2006
Posts: 8,728
Likes: 2
Moderator-Nortel, Computers, General
*****
Offline
Moderator-Nortel, Computers, General
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 8,728
Likes: 2
It's not a Nortel product....


Scientists say that the universe is made up of Protons, Neutron & Electrons. They forgot "Morons".
Dave. (CTUB) Canadian Techs Use Bix!
Joined: Jan 2013
Posts: 36
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2013
Posts: 36
Which phone system should it go under?


We are a Message on Hold Company that contracts phone technicians Worldwide...Earn money with us by doing installations, referrals or both...please call or email for details.

Ollie North
www.Spectrio.com
[email protected]
800-584-4653 ext. 6440
Joined: Jan 2013
Posts: 36
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2013
Posts: 36
AT&T?


We are a Message on Hold Company that contracts phone technicians Worldwide...Earn money with us by doing installations, referrals or both...please call or email for details.

Ollie North
www.Spectrio.com
[email protected]
800-584-4653 ext. 6440
Joined: Jul 2001
Posts: 3,318
Likes: 7
Moderator-Avaya-Lucent, Antique Tele
*****
Offline
Moderator-Avaya-Lucent, Antique Tele
*****
Joined: Jul 2001
Posts: 3,318
Likes: 7
To answer your question, Merlin Legend uses a trunk port programmed as a Music on Hold port, and a coupler that has RCA input to modular output to connect to the trunk port.

Joined: Nov 2006
Posts: 704
Member
Offline
Member
Joined: Nov 2006
Posts: 704
Originally Posted by MooreTel
It's not a Nortel product....


Nortel is Step Brother of Avaya Family or maybe Dead Step Father??

Joined: Apr 2005
Posts: 2,481
Likes: 1
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Apr 2005
Posts: 2,481
Likes: 1
FYI,
The system has to be idle (no one on the phone) before programming will take.


We get old too soon, smart too late

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,830
Posts636,775
Members49,645
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Florencio, HtownDan, Kerry2362, Lorena Catalan, SWB, telecom5000, Tex Tel Marine
Newest Members
Marjan Shaw, KoolBreeze, PhoneGuy827, julesm, Helen.D
49,645 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 12
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
0 members (), 34 guests, and 22 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5