Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Oct 2011
Posts: 74
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2011
Posts: 74
since 3 days, unifiyng seems deactivated. linceced for 20 users, nobody received there phone message to email. the config is there since a year, IT network support have change all router in there multiple location, QSIG still oparating, & this voicemail also. customer can leave message in MB, & user can take messages via phone, but not by email.
thanks

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Feb 2007
Posts: 1,314
Member
Offline
Member
Joined: Feb 2007
Posts: 1,314
Use the Stratagy Trace program to troubleshoot this. I should tell you everything you need to know or at least point you in the right direction. My guess is that since IT has changed routers, that some IP's/subnet/gateway also needs to be changed in the iES. Also, anything change with the mail server?


Moderated by  Carlos#1, phonemeister 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,832
Posts636,785
Members49,649
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
bravesfan, cjvio, Cory S., Jack Scott, l.landeche, TexasD
Newest Members
devben, bubblegum, Carl Arnold, Marjan Shaw, KoolBreeze
49,648 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
1 members (nortelvoip), 170 guests, and 19 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5