Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Nov 2008
Posts: 30
rci Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2008
Posts: 30
My SX-50 Command 100 Reg 08 programmed as following:

083253071

The call normally routs to 071 station fine but if that station is busy, it routes to station 031.

How can fix this? Or it should not route to station 031 but give busy tone.

Thanks.

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: May 2005
Posts: 1,005
Member
Offline
Member
Joined: May 2005
Posts: 1,005
"Clear all features" code from station 071

Joined: Nov 2008
Posts: 30
rci Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2008
Posts: 30
Applied code 444 so hope it works proper now.

Thanks

Last edited by rci; 06/14/17 05:43 PM.

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,833
Posts636,789
Members49,649
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
AWhite, jnimmick, MarkTPN
Newest Members
Lazlo, devben, bubblegum, Carl Arnold, Marjan Shaw
49,649 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
1 members (Curlycord), 38 guests, and 19 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5