Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Apr 2013
Posts: 51
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2013
Posts: 51
Hi, has anyone an idea? I made VPU card into my SCMC and I changed everything to the VPU card (VM/CR Server, APPLICATION SERVER GROUP, ADVANCED VM/AA MENU). I have also 2 channel licences for VPU.
When I make an internal call I hear the voicemail. But when I make a call from outside I don't hear the voicemail prompts and also my entry isn't accepted. I can see the activity log that my call reachs the voicemail and I see the entry is empty.

Has anyone an idea, why I don't hear the voice stream?

Many thanks, Peter


Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jan 2010
Posts: 179
Member
Offline
Member
Joined: Jan 2010
Posts: 179
Hi

I have had two SCMC's and both I have had to update the voice prompts as there was an issue with some of the first bunch of SCMC's they shipped out.
There has been a Tech bulletin about it I believe, So if you had an older box that you have had to update then this maybe the issue.


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,824
Posts636,752
Members49,644
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
beegeezer, Matthaus
Newest Members
PhoneGuy827, julesm, Helen.D, AlAl, mike hurford
49,643 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 11
pvj 11
Toner 7
dans 5
Who's Online Now
3 members (Professor Shadow, Yoda, KoolBreeze), 69 guests, and 24 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5