Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Dec 2015
Posts: 38
RNA Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Dec 2015
Posts: 38
Two Problems
Installed on a CIX100, LVMU will not announce the 0 when it announces the caller ID. It seems like the recording for 0 is missing. Can I re-record it?
Remote notification works less than 50% of the time.
Testing with one V/M box and a cell phone number, watching the RCOU card and with V/M manager up, I can tell if the LVMU grabs a line. It will on one test - clear the box and test again and again and it will not grab a line. Very frustrating. Any ideas?

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Dec 2015
Posts: 38
RNA Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Dec 2015
Posts: 38
I swapped out LVMU and cleared the announce 0 issue.
Still not grabing a line for remote notify......


Moderated by  Carlos#1, phonemeister 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,832
Posts636,785
Members49,648
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
alphaTex, Brian Wall, demapples, Harry Tinsley, rookhsd11
Newest Members
devben, bubblegum, Carl Arnold, Marjan Shaw, KoolBreeze
49,648 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
Toner 11
pvj 11
Who's Online Now
0 members (), 191 guests, and 51 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5