Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Mar 2017
Posts: 4
RRB Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2017
Posts: 4
I have a customer who has a Panasonic TDA30 and would like to add a analog conference unit. Does the TDA30 basic 4x4 unit come with any analog ports or do you need an analog card. Currently running 4 digital sets.

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jan 2007
Posts: 2,102
Likes: 1
OBT Offline
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Jan 2007
Posts: 2,102
Likes: 1
The tda 30 has 4 analogue ports on centre pins of the port


“I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.”
Joined: Mar 2017
Posts: 4
RRB Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2017
Posts: 4
These pins do not seem to be working. Do they need programming to work?

Joined: Jan 2007
Posts: 2,102
Likes: 1
OBT Offline
Admin
*****
Offline
Admin
*****
Joined: Jan 2007
Posts: 2,102
Likes: 1
Is tha card a dhlc 4 ?

In programming does it show the 4 analogue ports.

They could be xdp but should still get dial tone


“I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.”

Moderated by  Carl Navarro, OBT 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,832
Posts636,788
Members49,649
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
bravesfan, cjvio, Cory S., Jack Scott, l.landeche, TexasD
Newest Members
Lazlo, devben, bubblegum, Carl Arnold, Marjan Shaw
49,649 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 9
dans 5
Who's Online Now
2 members (Curlycord, JBean3329), 194 guests, and 84 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5