Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Jan 2009
Posts: 37
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2009
Posts: 37
Hello,
I recently installed an OS7400 with an OS7200 expansion cabinet. When calling in to the site through the auto attendent from an outside line, and accessing an extension, no-answer calls forward to voicemail as they should. When calling the same extension from another internal extension, the call just rings and rings, and doesn't forward to voicemail. This is only happening with certain extensions. Anybody have any ideas?

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Sep 2001
Posts: 2,290
Likes: 4
pvj Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Joined: Sep 2001
Posts: 2,290
Likes: 4
Your external no answer forward is probably the result of transfer recall. Calling internally you need to look at mmc102 to forward calls or mmc 316 preset fna

Joined: Dec 2010
Posts: 680
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Dec 2010
Posts: 680
Like PVJ said, check 316 and set it to 5049 for both. That should send the calls to Voicemail after the allotted timer expires


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,835
Posts636,794
Members49,652
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
ArmorSecSys, ILSMitel, IPMoni, Pweber462
Newest Members
machinegod, Gtownpaper, Lazlo, devben, bubblegum
49,651 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 9
dans 5
Who's Online Now
2 members (Curlycord, TVCTech), 114 guests, and 19 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5