Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#620089 05/21/18 09:24 PM
Joined: Aug 2006
Posts: 131
WJS Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2006
Posts: 131
I have an sv8100 that when called just rings and the display says Waiting Voice Mail. I've tried different data bases from different companies but I get the same result. My guess is a defective flash card. I have 2 different flash cards but that doesn't seem to matter. When I've tried to initialize the flash card from the vm utiliy, It won't initialize. Any other ideas?

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Apr 2005
Posts: 2,481
Likes: 1
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Apr 2005
Posts: 2,481
Likes: 1
The daughter board the VM card slides into might be bad.


We get old too soon, smart too late

Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,824
Posts636,752
Members49,644
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Chad Hoffman, frankhines, jnawrocki
Newest Members
PhoneGuy827, julesm, Helen.D, AlAl, mike hurford
49,643 Registered Users
Top Posters(30 Days)
pvj 11
ramo 11
Toner 7
dans 5
Who's Online Now
1 members (Carl Navarro), 39 guests, and 18 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5