Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 1 of 2 1 2
#621203 06/18/18 11:57 AM
Joined: Jun 2018
Posts: 9
Member
OP Offline
Member
Joined: Jun 2018
Posts: 9
Hi,

I have one of these installed using v4.60B. the AA is only in use not the VM but we are receiving a message saying "sorry that option is not available" when option 2 is pressed. This was all working OK for about 2 months and now something has changed.I have seen an error on the main phone displaying SVM 80% full!

Any Ideas?

Also does anyone have a link to programming tool (IT Tool/DM) v4.60 as I'm currently unable to get into the system.

Regards

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Dec 2010
Posts: 679
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Dec 2010
Posts: 679
Seems like you have a voicemail box(es) that have too many messages in them. Also, has the system been defaulted at any recent point? Was the license for VM bought for this system? If you initialize the tutorial license then it would allow for the VM to be used.

Joined: Jun 2018
Posts: 9
Member
OP Offline
Member
Joined: Jun 2018
Posts: 9
Hi,

This system hasn’t been defaulted and the licence was bought separately for this install. VM has never been used only AA so not sure why if any messages are on the system.

Why does the caller hear “sorry that option is not available”?

The tutorial licence has been used (expired)

Joined: Sep 2001
Posts: 2,290
Likes: 4
pvj Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Joined: Sep 2001
Posts: 2,290
Likes: 4
You need to look at the mailboxes I would bet like above one has alot of messages.How did you install and program this without DM ?

Are you sure that is the exact message they are getting? "that option is not available?
And what do you mean when they press option 2.What is option 2 suppose to do?

Last edited by pvj; 06/19/18 12:39 PM.
Joined: Jun 2018
Posts: 9
Member
OP Offline
Member
Joined: Jun 2018
Posts: 9
Hi pvj,

How do I look at the mailboxes to see if they’re full? I have non in use.

I programmed this originally with a DM tool but no longer have that laptop so require the v4.60 to program on my new laptop.

Sorry, option 2 is on the Auto attendant that I’m using. It was programmed to ring a group but now they get the message “sorry that is not a valid entry, please try again”

Option 1 works perfectly and goes to the correct group, not sure what’s happened with option 2 though.

Any help would be greatly appreciated.

Joined: Sep 2001
Posts: 2,290
Likes: 4
pvj Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Offline
Moderator-Executone-Isoetec, Samsung
*****
Joined: Sep 2001
Posts: 2,290
Likes: 4
I'm sure you can google and find dm software.Option 2 sounds like it is getting an invalid destination.You are going to have to connect to the system and check the menu .
You can also check how many messages are in the storage.

Joined: Jun 2005
Posts: 574
Member
Offline
Member
Joined: Jun 2005
Posts: 574
Could be mailbox 500 is full if you have the ip address pm me and il look to see what problem is

Joined: Dec 2010
Posts: 679
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Dec 2010
Posts: 679
You actually need a PC to be able to look at the VM logs to be able to see what's going on. Also it will allow you to see what boxes are created and then you can add or delete from there. Sounds like option 2 could have been possibly deleted. You can use any version of DM to be able to log into the system. The newer the better.

Joined: Jun 2005
Posts: 574
Member
Offline
Member
Joined: Jun 2005
Posts: 574
You must used a laptop with dm to set up aa in the first place

Joined: Jun 2018
Posts: 9
Member
OP Offline
Member
Joined: Jun 2018
Posts: 9
Hi Guys,

I did have the DM tool previously to program the system but I now have a replacement laptop with V5.01 of the DM tool. Should I be able to connect to the system with this if the system is version v4.60B? I cant seem to access the system locally with this current setup to look into the VM/AA issue I am having.

Is a system default a good option and start again?

Page 1 of 2 1 2

Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,824
Posts636,752
Members49,644
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Chad Hoffman, frankhines, jnawrocki
Newest Members
PhoneGuy827, julesm, Helen.D, AlAl, mike hurford
49,643 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 11
pvj 11
Toner 7
dans 5
Who's Online Now
0 members (), 129 guests, and 25 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5