Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#626349 12/19/18 07:33 PM
Joined: Sep 2004
Posts: 4,128
Likes: 1
Member
*****
OP Offline
Member
*****
Joined: Sep 2004
Posts: 4,128
Likes: 1
Ok, folks I cannot seem to get this. I have a remote node ow to I get the MOH to play on the local trunks of that node? I have an ACI but at this point anything would be a great idea. VRS whatever. Thanks

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Apr 2005
Posts: 2,482
Likes: 1
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Apr 2005
Posts: 2,482
Likes: 1
What have you tried up to this point?


We get old too soon, smart too late
Joined: Sep 2004
Posts: 4,128
Likes: 1
Member
*****
OP Offline
Member
*****
Joined: Sep 2004
Posts: 4,128
Likes: 1
ACI and VRS

Joined: Apr 2005
Posts: 2,482
Likes: 1
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Apr 2005
Posts: 2,482
Likes: 1
Coral Tech
I sent you a PM


We get old too soon, smart too late

Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,833
Posts636,789
Members49,650
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
AWhite, jnimmick, MarkTPN
Newest Members
Lazlo, devben, bubblegum, Marjan Shaw, KoolBreeze
49,649 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
3 members (julesm, newtecky, Curlycord), 197 guests, and 23 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5