Phone Systems


Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Page 2 of 2 1 2
#629040 - 04/12/19 12:08 AM Re: Old TDA50 CID [Re: Not_sirius]  
Joined: Oct 2007
Posts: 229
C5Z Online content
Member
C5Z  Online Content
Member

Joined: Oct 2007
Posts: 229
Upstate New York
Go into 2.9 (System.Systems Options), select Option tab 4 and set "DSS key mode for incoming call" to Off.


Instructions are just one man's opinion on paper
Google Telephone Equipment Search
#629042 - 04/12/19 04:04 AM Re: Old TDA50 CID [Re: Professor Shadow]  
Joined: Mar 2009
Posts: 347
Not_sirius Offline
Member
Not_sirius  Offline
Member

Joined: Mar 2009
Posts: 347
Benicia, CA
Thanks Professor Shadow.

Clever work around. laugh

Sweartagawd, I need to use bigger hammers. I especially like the tape part though. Same as the passenger seatbelt alarm in my truck.

Sorry if I was unclear about the configuration.

There are no DSS consoles. Each of the dt543 phones has 8 flex keys programmed as DSS key to facilitate transfers. All 8 keys flash as each referenced station rings.

I'm still open for any other work arounds though. ponder

#629050 - 04/12/19 03:16 PM Re: Old TDA50 CID [Re: Not_sirius]  
Joined: Dec 2007
Posts: 5,931
Professor Shadow Online content
Admin
Professor Shadow  Online Content

Admin
*****

Joined: Dec 2007
Posts: 5,931
Canby, Oregon
Perhaps something like this?

🕶️


Dean
Photographs:
https://www.instagram.com/deanwilsoncanby/
https://fstoppers.com/profile/deanwilsoncanby

Please don't confuse your "Internet Search" with my licenses, certifications and 30 years experience.

"Thank you for calling Technical Support. If you feel you have reached this number in error, please hang up and press redial."
#629052 - 04/12/19 04:15 PM Re: Old TDA50 CID [Re: Not_sirius]  
Joined: Mar 2018
Posts: 201
Daniel Offline
Member
Daniel  Offline
Member

Joined: Mar 2018
Posts: 201
St Louis, MO
you could change the button type to "one touch" and make it the extension numbers. (I don't know what else this will break though).


The Cloud is just someone else's computer!
#629059 - 04/12/19 06:55 PM Re: Old TDA50 CID [Re: Not_sirius]  
Joined: Mar 2009
Posts: 347
Not_sirius Offline
Member
Not_sirius  Offline
Member

Joined: Mar 2009
Posts: 347
Benicia, CA
C5Z Brilliant! Thanks for the pointer!


Hey Prof....

From the graphic, are you saying I should use this reference to REBOOT?

Yer killin' me here
[Linked Image]


I hope I'm not the only one who remembers this great animated series.

#629060 - 04/12/19 07:02 PM Re: Old TDA50 CID [Re: Not_sirius]  
Joined: Mar 2018
Posts: 201
Daniel Offline
Member
Daniel  Offline
Member

Joined: Mar 2018
Posts: 201
St Louis, MO
I have also been told that you can upgrade a regular 50 into a "G" with a firmware upgrade (if you go to the latest you should be able to use the 5xx series phones, but will have to re-register the system)


The Cloud is just someone else's computer!
#629062 - 04/12/19 08:21 PM Re: Old TDA50 CID [Re: Not_sirius]  
Joined: Mar 2009
Posts: 347
Not_sirius Offline
Member
Not_sirius  Offline
Member

Joined: Mar 2009
Posts: 347
Benicia, CA
I didn't check the firmware but the 543's are working fine?

I love the remark about the "cloud" I always ask what happens to the cloud if it suddenly gets sunny? Besides even with a hot connection recovery of 200 GB takes TIME²

#629063 - 04/12/19 08:24 PM Re: Old TDA50 CID [Re: Not_sirius]  
Joined: Mar 2018
Posts: 201
Daniel Offline
Member
Daniel  Offline
Member

Joined: Mar 2018
Posts: 201
St Louis, MO
If 543s are working then it is on the latest software so even if the hardware is older all the programming should be the newer style and have all of the fancy options. We still have a customer on non G firmware, and its programming is very different looking.


The Cloud is just someone else's computer!
#629083 - 04/13/19 05:51 PM Re: Old TDA50 CID [Re: Not_sirius]  
Joined: Mar 2009
Posts: 347
Not_sirius Offline
Member
Not_sirius  Offline
Member

Joined: Mar 2009
Posts: 347
Benicia, CA
I went to respond but the last 3 posts apparently went to BIT HEAVEN so I don't know what just happened to the rest of this thread, but the point is.......

CZ5 's 2,9,4 was the Key.
[Linked Image]

Thank you to EVERYONE here for your guidance.

Page 2 of 2 1 2

Moderated by  Carl Navarro, OBT 

Refurbished Phones & Equipment Search
Shout Box
Most Recent 5 Post
Integrating TVA to KXTD
by barster. 08/24/19 10:41 PM
Allworx Paging across VPN
by aweaver. 08/24/19 07:01 PM
Feature *1 reboots cics everytime
by mikemasson123. 08/24/19 06:28 PM
SX200 EL Initialize
by tonysprout. 08/24/19 07:45 AM
Network Emanager Issue
by Jared R. 08/24/19 01:22 AM
Who's Online Now
37 registered members (barster, justbill, Professor Shadow, Yoda, Curlycord, mbhydro, hbiss, Jared R, Bob3470, Pacific Viking, C5Z, westerntelephone, Southernphoneman, KX-T308, hitechcomm, phonemeister, Gary S., RATHER BE FISHING, metelcom, BobRobert, Mercenary Roadie, ugly1, aweaver, baytel, mikemasson123, Noobed2336, DD782, Touch Tone Tommy, newtecky, Coral Tech, morephones, gelehu, MooreTel, teldata1, dexman, Skunky, phonman123), 974 guests, and 721 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Tech Support Line 1.800.766.3425
Over the Phone Tech Support for your Phones and Business Phone Systems
Popular Topics(Views)
Newest Members
Slade_M, TechATI, mvickerson, Danny2019, Sami Al-Naser
49108 Registered Users
Forum Statistics
Forums62
Topics92,751
Posts631,201
Members49,108
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
BIlly-Da Bear in the MainFrame
Top Posters(30 Days)
dexman 55
C5Z 42
Daniel 16
DD782 16
hbiss 16
RESPONSIVE WEBSITE DEVELOPMENT
Free Phone Repair Diagnostic
EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Servpro Ventura 24-Hour Emergency Service
Free Estimates call us now 24Hours
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2019
Trusted Partners
Sitemap