Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#629651 05/06/19 09:09 AM
Joined: Apr 2011
Posts: 200
Tariq Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Apr 2011
Posts: 200
How many cabinets of OS7400 required to run 150 SIP phone + 150 analog user

like if we need to run 480 Sip phone do we require 3 Cabinets of os7400?

Tariq

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Tariq #629652 05/06/19 09:21 AM
Joined: Jun 2006
Posts: 2,969
Likes: 3
Moderator-Samsung
*****
Offline
Moderator-Samsung
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 2,969
Likes: 3
The answer to your first question is 2, depending on what trunks (pstn/isdn/sip) will depend if you can get away with a os7200 exp can or need a os7400 exp cab.

Also depends on how many of those analog phones will go of hook at.the same time (unless you're using the 8/16sli3 or 8combo3 cards)

The 2nd question depends on what else you're running with those 480 sip phones. Most likely only 1 cabinet will be required though.


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,835
Posts636,794
Members49,652
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
ArmorSecSys, ILSMitel, IPMoni, Pweber462
Newest Members
machinegod, Gtownpaper, Lazlo, devben, bubblegum
49,651 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
2 members (scanjet, RATHER BE FISHING), 165 guests, and 27 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5