Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#629845 05/15/19 11:37 AM
Joined: May 2019
Posts: 2
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2019
Posts: 2
I have an ESI 200 system with SIP 8 card installed. Here is the problem I am having, I am unable to make any outgoing calls, I get a dial tone but no action after dialing a number. I am able to receive calls on my DID numbers with no issues. Also the SIP provider says they are not receiving anything on there side being sent from the phone system. Any help would be greatly appreciated been working on this for about three weeks now.

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: May 2019
Posts: 2
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2019
Posts: 2
I got it working, but is dropping outgoing voice during a call but not all the time. Had anyone experienced this issue?

Joined: Aug 2002
Posts: 2,608
Moderator-ESI, Shoretel
***
Offline
Moderator-ESI, Shoretel
***
Joined: Aug 2002
Posts: 2,608
What does ESI Tech Support say? If it was me I would get my SIP trunks through them just to avoid any finger pointing.


Moderated by  5years&counting, nonameyet 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,827
Posts636,768
Members49,645
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Dan Powell, EKPTECH86, History, LinuxTech, Mike Miller, ttcfcl
Newest Members
KoolBreeze, PhoneGuy827, julesm, Helen.D, AlAl
49,644 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 12
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
0 members (), 23 guests, and 24 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5