Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Oct 2002
Posts: 721
barster Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2002
Posts: 721
Hey gang,

Are the DKT3220-SD's compatible on DK280's?

I'm pretty sure the DKT3020's are for sure....correct?


Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jun 2005
Posts: 2,654
Likes: 4
Member
Offline
Member
Joined: Jun 2005
Posts: 2,654
Likes: 4
Sort answer is yes.

The DKT3220-SD are virtually the same as the DKT3220-SD except for a small cosmetic change.

The 3000 series will work like 2000 series phones when connected to the old Toshiba systems, so you can use these phones on a DK280. The display will be a little shorter then the DKT3200 screen and the speed dial button is not functional, just like the DKT2000 series.


Moderated by  Carlos#1, phonemeister 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,830
Posts636,772
Members49,645
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Dan Powell, EKPTECH86, History, LinuxTech, Mike Miller, ttcfcl
Newest Members
Marjan Shaw, KoolBreeze, PhoneGuy827, julesm, Helen.D
49,645 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 12
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
4 members (nortelvoip, Bushmills, Mercenary Roadie, JBean3329), 154 guests, and 18 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5