Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#631723 08/10/19 12:21 AM
Joined: Feb 2017
Posts: 53
Jared R Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Feb 2017
Posts: 53
Another question regarding Lowe’s Toshiba phone systems. I have always wondered this if anybody would know it. What PBX unit does Lowe’s use? CTX100, 670? DK? Also what paging amp do they use? I have always been curious about this. Are there any pictures of a Lowe’s phone room out there? Thanks!

Last edited by Jared R; 08/10/19 12:32 AM.
Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Mar 2018
Posts: 345
Likes: 1
Member
Offline
Member
Joined: Mar 2018
Posts: 345
Likes: 1
When I did work in a lowes in Missouri they didn't have toshibas. As part of the project we were not allowed to take photos of any of the work (which as a side note was interesting since the master project coordination company wanted pictures as part of the deliverables.)


The Cloud is just someone else's computer!
Joined: Dec 2012
Posts: 252
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Dec 2012
Posts: 252
Toshiba 670's in Hawaii. I forget what type of paging amp but I seem to hazily recall it was a Toa or something like that. 70V paging.


Michael Meyer

Moderated by  MooreTel 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,833
Posts636,791
Members49,650
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
AWhite, jnimmick, MarkTPN
Newest Members
Lazlo, devben, bubblegum, Marjan Shaw, KoolBreeze
49,649 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
3 members (Curlycord, Carl Navarro, Stix1), 188 guests, and 25 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5