Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#633560 11/01/19 06:59 PM
Joined: Feb 2010
Posts: 162
Member
OP Offline
Member
Joined: Feb 2010
Posts: 162
Customer changed providers and I need to reprogram the external address. Phone is a IPT 2008 and it won't let me use the
hold Q#Q#1Q2Q3Q command. Any ideas? PM's or email is fine.

Last edited by goldenhtr; 11/01/19 07:01 PM.
Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Aug 2002
Posts: 4,918
Likes: 1
Administrator
Offline
Administrator
Joined: Aug 2002
Posts: 4,918
Likes: 1
that not what you use to change the phone setup or the xIPU card setup


Moderated by  Carlos#1, phonemeister 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,835
Posts636,794
Members49,652
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
ArmorSecSys, ILSMitel, IPMoni, Pweber462
Newest Members
machinegod, Gtownpaper, Lazlo, devben, bubblegum
49,651 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 13
pvj 11
Toner 9
dans 5
Who's Online Now
3 members (dans, Curlycord, Bob-o), 60 guests, and 20 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5