Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#63429 10/26/09 04:16 AM
Joined: Aug 2005
Posts: 908
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2005
Posts: 908
MOH was playing. Now it is not. All settings have been checked. System has been rebooted. Any ideas?

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Aug 2005
Posts: 908
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2005
Posts: 908
We have two 5200s with File Based MOH. The settings are identical (except for the file). It is working on one, but not the other. I've tried switching to the default file, making sure it wasn't an issue with the file itself. No audio using the default file either.

Joined: Aug 2005
Posts: 908
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2005
Posts: 908
Hunt Groups programmed to hear MOH for calls, are hearing ringback instead.


Moderated by  Stix1 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,882
Posts637,023
Members49,675
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
adamsih300u, Cable_Guy, Charles Ferris, Gene Giannamore, scotttoolguy, TimJ, YUKSI
Newest Members
tech3500, APInc, m1cashman, jonnycom, XJR9000
49,674 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 13
jsaad 8
teleco 6
dexman 5
tim10 4
Who's Online Now
2 members (Mercenary Roadie, Jennyfer), 16 guests, and 21 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5