Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Dec 2010
Posts: 679
Member
*****
OP Offline
Member
*****
Joined: Dec 2010
Posts: 679
I'm sorry but I've lost my mind. I can't remember how to program the speed dial and flex button to get the #39 to work. Can anyone please help my fried brain?

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jan 2006
Posts: 2,266
Likes: 1
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Jan 2006
Posts: 2,266
Likes: 1
We always used speed dial 99 , redial , speed dial , 99 , Int #39, redial. Then in program 39 add *99 to the button you want to be a page button

Joined: Dec 2010
Posts: 679
Member
*****
OP Offline
Member
*****
Joined: Dec 2010
Posts: 679
Thanks! I was able to figure this out after much digging around online after having posted this.


Moderated by  Carlos#1, phonemeister 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,830
Posts636,775
Members49,645
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Florencio, HtownDan, Kerry2362, Lorena Catalan, SWB, telecom5000, Tex Tel Marine
Newest Members
Marjan Shaw, KoolBreeze, PhoneGuy827, julesm, Helen.D
49,645 Registered Users
Top Posters(30 Days)
ramo 12
pvj 11
Toner 9
Who's Online Now
0 members (), 76 guests, and 17 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5