Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#636720 05/07/20 06:20 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 36
Member
OP Offline
Member
Joined: Jun 2006
Posts: 36
Has anybody ran into this issue on New Yealink T27G I program the phone it works great at my office! I take it to a job location and it asks for the last 5 digits of serial number and the phone resets back to factory.

Advertising Sponsor
Joined: Dec 2007
Posts: 6,650
Likes: 3
Admin
*****
Online Thinking
Admin
*****
Joined: Dec 2007
Posts: 6,650
Likes: 3
Quick question.

You program the set on your company network and them plug the set into an completely different network with a completely different IP address and subnet mask...different DHCP server and all that. I believe the network configuration setting would be incorrect.

I could be wrong...as my wife is more than willing to attest to.


Dean
Photographs:
https://www.instagram.com/deanwilsoncanby/
https://fstoppers.com/profile/deanwilsoncanby

Please don't confuse your "Internet Search" with my licenses, certifications and over 30 years experience.

"Thank you for calling Technical Support. If you feel you have reached this number in error, please hang up and press redial."
Joined: Mar 2018
Posts: 341
Likes: 1
Member
Offline
Member
Joined: Mar 2018
Posts: 341
Likes: 1
You might try stetting it up at your office, powering it down for a little while, and then powering back up at the office and see what happens. If it defaults then there is some kind of problem with the phone losing information after it loses power. If it stays the same then it might be that it is trying to pull information from the local phone server, or LLDP server.


The Cloud is just someone else's computer!

Moderated by  Professor Shadow 

Link Copied to Clipboard
Most Recent 5 Post
24 VS 23 Gauge
by teldata1 - 04/09/21 10:28 AM
Bell System Central Office Rotation
by dexman - 04/09/21 01:30 AM
DSX 40 built in auto attendant
by dougster - 04/07/21 03:16 PM
SVMI-2 AND SVMI-2E
by dougster - 04/06/21 11:16 PM
Using and Servicing an SX-200 MX in 2021
by Societus - 04/02/21 11:18 PM
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums93
Topics94,340
Posts639,394
Members49,444
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
ATITerry, culthero, Scott Weber, witscc
Newest Members
Generoso, Flashy65, dv8inpp, Daniel Trentham, Societus
49,443 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Top Posters (30 Days)
dexman 57
Ruben 17
jsaad 7
MJonas 7
Linked Banner to your Product or Website
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Who's Online Now
25 members (nortelvoip, Mercenary Roadie, pvj, BobRobert, sundance, Yoda, justbill, mcemike, dukane123, Curlycord, dv8inpp, hitechcomm, mbhydro, Ruben, gelehu, Tip&Ring, hbiss, nonameyet, Jonce, Touch Tone Tommy, dexman, RATHER BE FISHING, jeffmoss26, Professor Shadow, ECI Tech), 163 guests, and 32 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Advertising Sponsor Spot 2
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2021
Trusted Partners