EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Global Test Supply
Linked Banner to your Product or Website
eCommerce website for sale!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Jul 2018
Posts: 1
Member
OP Offline
Member
Joined: Jul 2018
Posts: 1
I have a 5910 handset that I can reassign extension numbers to and it will update. I can call out from that handset, but the extension number isn't visible on other handsets. I can't call into that extension. I can tried many different extension numbers and am running out of ideas.

Advertising Sponsor Spot 2
Joined: Aug 2006
Posts: 1,710
Likes: 2
Moderator-Iwatsu
*****
Offline
Moderator-Iwatsu
*****
Joined: Aug 2006
Posts: 1,710
Likes: 2
You should recheck your extension assignment. Verify the port the phone is registering to is actually assigned the proper extension number in the ECS programming.


Sometimes the thoughts in my head get so bored, they go for a stroll through my mouth. This is rarely a good thing.
Joined: Apr 2005
Posts: 257
Member
Online Content
Member
Joined: Apr 2005
Posts: 257
What does FEAT 99 display?

I don't understand what "extension number isn't visible on other handsets" means. You have DSS keys on the phones that should have one for this phone?

Joined: Aug 2006
Posts: 1,710
Likes: 2
Moderator-Iwatsu
*****
Offline
Moderator-Iwatsu
*****
Joined: Aug 2006
Posts: 1,710
Likes: 2
It is possible to have an extension without an extension number assigned, at least for digital extensions. A common error when configuring IP phones is to insert the extension number instead of the port number in the phone set-up screen.


Sometimes the thoughts in my head get so bored, they go for a stroll through my mouth. This is rarely a good thing.
Joined: Apr 2005
Posts: 257
Member
Online Content
Member
Joined: Apr 2005
Posts: 257
Right - I always tell customers when doing FEAT+99 the number after EXT#. is not the extension, but the port. We never heard back but I assume FEAT 99 would just show the port and no extension.

'Isn't visible on other handsets' didn't make sense to me as handsets don't have displays, except an Omegatrek. It's very likely no extension is assigned as you said.


Moderated by  JBean3329 

Link Copied to Clipboard
Advertising Sponsor
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums94
Topics93,295
Posts634,139
Members49,497
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
Gary Golding, Kenny D. Cutler, Mike Porterfield
Newest Members
NZAndy101, spunkysam, tn00247167, Dave McCann, Mitel Hotel
49,496 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
Top Posters (30 Days)
dexman 9
Toner 6
jsaad 3
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Who's Online Now
14 members (metelcom, Skunky, spunkysam, Mercenary Roadie, ffej010, Yoda, newtecky, RATHER BE FISHING, Keyset6, Coral Tech, BobRobert, hitechcomm, Temperor, Silversam), 362 guests, and 40 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2021
Trusted Partners
landing page builder Antiransomware 300x250 Your Business Phone Service in the Cloud