Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Nov 2012
Posts: 108
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2012
Posts: 108
Probably asked and answered but I'm having a hard time finding anything on the Forum.

NEC SV9100
PRI from Comcast
DID DIL'd to a VIRT call coverage key on the EXT, button 5
15-09 is set to not ring (high level office, doesn't need ringing all day when with clients)

Caller-ID does not show bc it's not set to ring.

End user has asked to have caller ID publish but not have the virt call coverage ring.

Any advice would be great!

(we did not and do not want to program ring groups if at all possible)


No one seems to have time to do it right but everyone has time to do it twice!
Atcom VoIP Phones
VoIP Demo

Best VoIP Phones Canada


Visit Atcom to get started with your new business VoIP phone system ASAP
Turn up is quick, painless, and can often be done same day.
Let us show you how to do VoIP right, resulting in crystal clear call quality and easy-to-use features that make everyone happy!
Proudly serving Canada from coast to coast.

Joined: Apr 2005
Posts: 2,490
Likes: 1
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Apr 2005
Posts: 2,490
Likes: 1
The only time the extension (virtual or not) will show caller ID is if they are setup to ring or if the call is transferred to them. I don't know of any good work around except program it to ring and have them turn the ring volume down (intercom 729) when they are with clients. Note: the volume on the phones will not go to the point of not ringing, very low ringing is the best you will get.


We get old too soon, smart too late
Joined: Sep 2004
Posts: 4,155
Likes: 2
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Sep 2004
Posts: 4,155
Likes: 2
Are these IP phones?

Joined: Nov 2012
Posts: 108
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2012
Posts: 108
DESI-Less DT series phones Coral Tech


No one seems to have time to do it right but everyone has time to do it twice!
Joined: Sep 2004
Posts: 4,155
Likes: 2
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Sep 2004
Posts: 4,155
Likes: 2
Well, I set it up on our lab and with a VOIP phone you can adjust the ring tone to downloaded ringtones for VE. So, what I did was record silence, uploaded it and applied it. Works like a charm.


Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,963
Posts637,393
Members49,703
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Allen Carter, hwong, It Department, kitecomms, spider
Newest Members
Acme Finishing, jim gray III, Merenth, Service Tech 911, Stephen A
49,703 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 11
vvbasti 10
jsaad 6
Who's Online Now
1 members (tech3500), 91 guests, and 37 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: One of the best VoIP Phone Canada Suppliers for your business telephone system!| Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5