Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
AVAYA IP Office HELP
#638497 10/05/20 04:09 PM
Joined: May 2002
Posts: 4,013
Moderator-Avaya, Polycom
*****
OP Online Content
Moderator-Avaya, Polycom
*****
Joined: May 2002
Posts: 4,013
IP Office 9.0

6 phones , 4 pots lines

All phones ... Check Sum 2345.....

Any ideas

Thanks

Ken

Bluewater Sailing
https://www.patreon.com/bePatron?u=5256033
Re: AVAYA IP Office HELP
hitechcomm #638498 10/05/20 04:13 PM
Joined: May 2004
Posts: 1,588
Moderator-Avaya
*****
Offline
Moderator-Avaya
*****
Joined: May 2004
Posts: 1,588
Digital Phones?
There was a known issue on 8.1 with the same issue.
If you have access to the Support portal at Avaya, you can search for SOLN245623.

Re: AVAYA IP Office HELP
hitechcomm #638499 10/05/20 04:31 PM
Joined: May 2002
Posts: 4,013
Moderator-Avaya, Polycom
*****
OP Online Content
Moderator-Avaya, Polycom
*****
Joined: May 2002
Posts: 4,013
Yes Digital phones
No access anymore

Is the unit a goner ?

Re: AVAYA IP Office HELP
hitechcomm #638500 10/05/20 06:20 PM
Joined: May 2004
Posts: 1,588
Moderator-Avaya
*****
Offline
Moderator-Avaya
*****
Joined: May 2004
Posts: 1,588
Not sure. could try reseating all modules and/or cards...Is it all phones, or just 1?
Could it be bad module/card?

Re: AVAYA IP Office HELP
hitechcomm #638503 10/05/20 08:17 PM
Joined: May 2002
Posts: 4,013
Moderator-Avaya, Polycom
*****
OP Online Content
Moderator-Avaya, Polycom
*****
Joined: May 2002
Posts: 4,013
All phones. I will try resetting

Thanks

Ken

Re: AVAYA IP Office HELP
hitechcomm #638517 10/06/20 03:13 PM
Joined: Mar 2018
Posts: 331
Likes: 1
Member
Offline
Member
Joined: Mar 2018
Posts: 331
Likes: 1
Had an issue where for some unknown reason the memory card need to be reseated in the system. That was with IP phones, so different error.


The Cloud is just someone else's computer!
Re: AVAYA IP Office HELP
hitechcomm #638518 10/06/20 03:22 PM
Joined: May 2002
Posts: 4,013
Moderator-Avaya, Polycom
*****
OP Online Content
Moderator-Avaya, Polycom
*****
Joined: May 2002
Posts: 4,013
Update
After resetting the system everything seems tp be working.
Very strange that that would happen.

Thanks all for your help.

Ken


Link Copied to Clipboard
Most Recent 5 Post
SL2100
by pete83uk - 12/03/20 05:13 PM
2100
by Ray01 - 12/03/20 03:25 PM
Add 3 Million Telecom Page Returns To Your Website
by usedphones - 12/02/20 10:29 PM
7100 cannot leave messages
by RM SYSTEMS - 12/02/20 06:10 PM
Who's Online Now
34 members (pete83uk, Professor Shadow, newtecky, RATHER BE FISHING, phoneguy10, ABLE1, Ruben, BalkyNY, nfcphoneman, Touch Tone Tommy, Ray01, Biztel Cuban Okie Tech, hitechcomm, teleco, ILE, pvj, Hofman telekom, ALB300, MJonas, Coral Tech, BTS01, metelcom, Yoda, nameless, BobRobert, Carl Navarro, dexman, Skunky, Silversam, MooreTel, EV607797, Mercenary Roadie, justbill, Bob3470), 335 guests, and 46 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums94
Topics94,101
Posts638,027
Members49,386
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
CapeTownCraig, David S McCullough, Deshmukh_San
Newest Members
drextech, d_chats, LukeS, RickToshibaCIX, Geochurchi
49386 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Top Posters (30 Days)
ABLE1 14
Daniel 12
dexman 10
hbiss 9
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Sold AD
Servpro Ventura 24-Hour Emergency Service
Free Estimates call us now 24Hours
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2020
Trusted Partners