Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#639235 12/11/20 10:07 AM
Joined: Nov 2012
Posts: 41
Likes: 1
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2012
Posts: 41
Likes: 1
Weird one. The system is up, and all bar a couple of the phones are showing as registered. The phones themselves are all showing as trying to connect to server. They also have SIP trunks, a 3rd party IVR and SCC also connected by SIP to the SCMe and calls are getting through to them OK and SCC agents are answering the calls. As this part is working, I haven't tried a reboot yet. In the resource section the activation key is showing as OK, but the licence section is showing licence status deactivated.

Any ideas?

Atcom VoIP Demo
Get a VoIP Demo Today
Joined: Jun 2006
Posts: 2,926
Moderator-Samsung
*****
Offline
Moderator-Samsung
*****
Joined: Jun 2006
Posts: 2,926
How many phone licenses does it show you have car the number of handsets connected?


Moderated by  nameless, pvj 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,581
Posts635,626
Members49,577
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Dan Mammone, groundstart, valsteeves
Newest Members
chyc, LostieWitness, djringjr, ScottRSA, Adam B
49,577 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 13
dexman 6
bobw 5
Who's Online Now
0 members (), 2 guests, and 22 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Best VoIP Phones | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5