Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Joined: Nov 2007
Posts: 95
Member
OP Offline
Member
Joined: Nov 2007
Posts: 95
Hello. I have one station that after picking up the headset or hitting the speaker button and hitting "9" to get an outside line. It would get CO however when trying to enter in any number beside 9, no response.

I have compare station programming to my extension since it worked however both are the same. Not sure what I am missing? any suggestion? I'm sure its an easy fix. Thank you

Atcom VoIP Demo
Get a VoIP Demo Today
Joined: May 2002
Posts: 4,208
Likes: 4
Moderator-Avaya, Polycom
*****
Offline
Moderator-Avaya, Polycom
*****
Joined: May 2002
Posts: 4,208
Likes: 4
Silly question, but have you swapped phones

Joined: Jan 2005
Posts: 15,315
Likes: 7
Moderator-Vertical, Vodavi, 1A2, Outside Wire
*****
Online Content
Moderator-Vertical, Vodavi, 1A2, Outside Wire
*****
Joined: Jan 2005
Posts: 15,315
Likes: 7
I would agree that this would be the best place to start. Also, is the phone set up with the headset mode active?


Ed Vaughn, MBSWWYPBX

Moderated by  EV607797, MnDave, nfcphoneman 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,581
Posts635,626
Members49,577
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Dan Mammone, groundstart, valsteeves
Newest Members
chyc, LostieWitness, djringjr, ScottRSA, Adam B
49,577 Registered Users
Top Posters(30 Days)
Toner 13
dexman 6
bobw 5
Who's Online Now
0 members (), 2 guests, and 22 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Best VoIP Phones | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5