Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#639558 01/13/21 02:26 PM
Joined: Jan 2018
Posts: 44
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2018
Posts: 44
Hi, I have configured inUC on a SV9100 using the InUC web phone and browser client.

Everything is all working as it should but we are not receiving any audio in or out from the web phone.

IP phones and SIP trunks are all working and have audio, it is just the INuc that does not. I thought they used the same ports for audio as the IP phones, but not sure why there is no audio and I cannot see any ports being blocked.

Does anybody have any ideas?

Atcom VoIP Demo
Get a VoIP Demo Today
pete83uk #639566 01/13/21 10:57 PM
Joined: Sep 2004
Posts: 4,052
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Sep 2004
Posts: 4,052
Are you on the local network?

pete83uk #639572 01/14/21 08:42 AM
Joined: Jan 2018
Posts: 44
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2018
Posts: 44
yes all on local network

pete83uk #639574 01/14/21 01:47 PM
Joined: Sep 2004
Posts: 4,052
Member
*****
Offline
Member
*****
Joined: Sep 2004
Posts: 4,052
Also, you are on a CP20 correct? Also look at 20-64.

Last edited by Coral Tech; 01/14/21 01:52 PM.

Moderated by  ttech 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,514
Posts635,324
Members49,566
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
There are no members with birthdays on this day.
Newest Members
Edward Clark, HarryITELECO, Dumbassbass, Wayne Ward, Telekomms Inc.
49,565 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 11
dexman 7
getcit 4
Who's Online Now
2 members (KRRath, Curlycord), 22 guests, and 10 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: VoIP Phones | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5