Phone Systems

Sponsored by Atcom
Get a free phone!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#640259 03/09/21 09:30 PM
Joined: May 2013
Posts: 14
Member
OP Offline
Member
Joined: May 2013
Posts: 14
Hi,

I recently acquired a Polycom IP7000, it is set to look for a provisioning server. I am looking to make this thing function as if i just received it from polycom. I have never done this and was wonder if you could point me in the right direction. I have tried the main default procedures. I think I am looking for the default config files to send to this thing.

Thanks!

Atcom VoIP Demo
Get a VoIP Demo Today
Joined: Jan 2009
Posts: 816
Member
Offline
Member
Joined: Jan 2009
Posts: 816
You should be able to login to Admin Settings and there is an option to reset to factory default.


Moderated by  hitechcomm 

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,514
Posts635,325
Members49,566
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics (Views)
Today's Birthdays
There are no members with birthdays on this day.
Newest Members
Edward Clark, HarryITELECO, Dumbassbass, Wayne Ward, Telekomms Inc.
49,565 Registered Users
Top Posters (30 Days)
Toner 11
dexman 7
getcit 4
Who's Online Now
4 members (Ken B, Bellhanger, Curlycord, Skunky), 25 guests, and 12 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: VoIP Phones | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5