|
|
Joined: Feb 2005
Posts: 2
Member
|
Member
Joined: Feb 2005
Posts: 2 |
I want to add Music on Hold to my Merlin Legend Release 4.0. How do I accomplish this? Also, I already have SPM sofware for some administration, but I am looking to upgrade to WinSPM. Do you know where I can get a copy?
|
|
|
|
Joined: Mar 2001
Posts: 7,350
RIP Admin
|
RIP Admin
Joined: Mar 2001
Posts: 7,350 |
You add it to a LS or GS line/trunk programmed for Music On Hold
You can get the winspm at avaya.com
Russ runs a local service and private tech center. ![[Linked Image from sundance-communications.com]](https://www.sundance-communications.com/installers/logos/65graphic.jpg) [/url]
|
|
|
|
Joined: Nov 2002
Posts: 131
Member
|
Member
Joined: Nov 2002
Posts: 131 |
Dont you also need a MOH coupler in that line port?
|
|
|
|
Joined: Mar 2004
Posts: 253
Member
|
Member
Joined: Mar 2004
Posts: 253 |
|
|
|
|
Joined: Mar 2001
Posts: 7,350
RIP Admin
|
RIP Admin
Joined: Mar 2001
Posts: 7,350 |
yup, I assumed they had one.
Russ runs a local service and private tech center. ![[Linked Image from sundance-communications.com]](https://www.sundance-communications.com/installers/logos/65graphic.jpg) [/url]
|
|
|
|
Joined: Mar 2002
Posts: 3,630
Moderator-Avaya, Nortel
|
Moderator-Avaya, Nortel
Joined: Mar 2002
Posts: 3,630 |
the coupler is recommended, but not required.
|
|
|
|
Joined: Mar 2004
Posts: 253
Member
|
Member
Joined: Mar 2004
Posts: 253 |
so zane are you saying you could crimp the end and put it in directly?
|
|
|
|
Joined: Mar 2001
Posts: 338
Member
|
Member
Joined: Mar 2001
Posts: 338 |
Z is correct; recommended but will work without a coupler.
|
|
|
Forums84
Topics94,524
Posts640,007
Members49,851
|
Most Online5,661 May 23rd, 2018
|
|
1 members (Gary S.),
226
guests, and
38
robots. |
Key:
Admin,
Global Mod,
Mod
|
|
|
|
|