Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#88452 01/31/08 07:03 AM
Joined: Jan 2007
Posts: 1,026
Member
OP Offline
Member
Joined: Jan 2007
Posts: 1,026
Can anyone outline the steps for station call forwarding to an outside number? Can this be set up on a button and activated/ deactivated by one touch? TIA

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
Joined: Jan 2004
Posts: 515
Member
Offline
Member
Joined: Jan 2004
Posts: 515
One touch, NO. It takes a bit of dialing to do this.

First, the Extension must be programmed for Remote Forward. Also, it is handy to have a FORWARD button assigned to the extension as well.

Once that is done, the procedure is:

Press the forward button > dial 9 and the number to be forwarded to > press the POUND SIGN (#).

If all is correct, the FORWARD BUTTON will light.


RULE NUMBER 2, "THINKIN' WON'T GET IT, YOU GOTTA KNOW!" RULE NUMBER 3, if you need TIER-3 SUPPORT on a LEGEND or MAGIX, go to http://home.comcast.net/~merlinman -

Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,819
Posts636,736
Members49,641
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
jmd2009, Ken Stephens, Teri J
Newest Members
AlAl, mike hurford, Nigel S, ramo, Monte Grubbs
49,640 Registered Users
Top Posters(30 Days)
pvj 12
ramo 11
Toner 10
dans 5
Who's Online Now
4 members (Ro, Curlycord, juno, justbill), 86 guests, and 64 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2023
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5