EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Phone.com 300x250
300x250 Your Business Phone Service in the Cloud
Global Test Supply
defencebyte.com
Antiransomware
vpnproxymaster
Linked Banner to your Product or Website
Turn your commission checks on autopilot with 50% RECURRING COMMISSIONS!
Flexibits
Meticore Weight Loss Voted #1.
Get leads. Get sales. Get growing with Getresponse
Get leads. Get sales. Get growing. [2]
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#100673 10/29/11 10:28 PM
Joined: Oct 2011
Posts: 2
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2011
Posts: 2
Does the R7 have capability for aa on hold.


Doug Moon
Global Test Supply 728x90
#100674 10/30/11 06:52 AM
Joined: Feb 2005
Posts: 12,318
Likes: 3
Member
***
Online Content
Member
***
Joined: Feb 2005
Posts: 12,318
Likes: 3
What's "AA on hold"? Are you talking about message or music on hold? If so that has nothing to do with the messaging system.

-Hal


CALIFORNIA PROPOSITION 65 WARNING: Some comments made by me are known to the State of California to cause irreversible brain damage and serious mental disorders leading to confinement.
#100675 10/30/11 06:07 PM
Joined: May 2011
Posts: 391
Member
*
Offline
Member
*
Joined: May 2011
Posts: 391
You may want to look into its CAS abilities. CAS basically works like a personal answering machine. People can leave messages or transfer to the operator or other extensions. Sounds like that is what you are looking for.

#100676 10/31/11 02:26 AM
Joined: Nov 2005
Posts: 828
Member
Offline
Member
Joined: Nov 2005
Posts: 828
I think that the OP is after a feature offered on some systems where a caller who is on hold or in queue can dial a digit to get out. That feature is not available on Partner.
Mike

#100677 10/31/11 05:06 PM
Joined: Oct 2011
Posts: 2
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2011
Posts: 2
What i Wanted to find out was once Auto attendent answers the call can it be programmed to place call on hold and stay on hold or in que


Doug Moon
#100678 10/31/11 05:14 PM
Joined: Jun 2001
Posts: 10,949
Moderator-Avaya
*****
Offline
Moderator-Avaya
*****
Joined: Jun 2001
Posts: 10,949
Quote
Originally posted by doug moon:
What i Wanted to find out was once Auto attendent answers the call can it be programmed to place call on hold and stay on hold or in que
Nope, it can not.

Partner ACS doesn't do queuing.
Don't know the size of your system, but if it is a small set-up you might be able to use the ASA/DXD card for the Partner systems.


Avaya SMB Authorized Business Partner. ACIS/APSS
ESI Certified Reseller/Installer
www.regal-comm.com

Link Copied to Clipboard
Advertising Sponsor
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums94
Topics94,431
Posts639,814
Members49,470
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
DavidRM, Doodle, Evgeny_Russia, jwcdawg, Majestic, WJSimon
Newest Members
AndreLS, JimLafleur, EssKayKay, xmestedex, PhoneGuy007
49,469 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
Top Posters (30 Days)
dexman 13
www.aweber.com
landing page builder
NordVPN
Advertising Sponsor Spot 2
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Who's Online Now
12 members (Curlycord, justbill, newtecky, nortelvoip, Silversam, jeffmoss26, hbiss, sundance, BrianS, pvj, Professor Shadow, RUSS K.), 133 guests, and 57 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2021
Trusted Partners
landing page builder Antiransomware 300x250 Your Business Phone Service in the Cloud