Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#106037 07/03/07 07:07 AM
Joined: Mar 2006
Posts: 31
Shawane Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2006
Posts: 31
I continue to get a Login Tim out error when I log into the 3300 ICP via IE and try to use the System Configuration or Admin tool. Has anyone experienced this? The unit has sat for over 24 hours with no success.

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
#106038 07/03/07 07:22 AM
Joined: Apr 2003
Posts: 104
Member
Offline
Member
Joined: Apr 2003
Posts: 104
have you tried to telnet into the controler?

#106039 07/03/07 10:26 AM
Joined: May 2005
Posts: 370
Member
Offline
Member
Joined: May 2005
Posts: 370
check your network settings in the controller agianst the network - if you are directly connecting to the lan port make sure your NIC card is static. Can you ping the controller?

What software level are you at?

Alex


Alex Kroger
Pinnacle Communications Corp
Mitel/Hitachi
Nationwide Hospitality Provider
#106040 07/03/07 12:20 PM
Joined: Dec 2006
Posts: 17
lmb Offline
Member
Offline
Member
Joined: Dec 2006
Posts: 17
Are you using a VLAN for the phone system that has a gateway not accessible from the data network?

More information on your network structure will help us help you.

#106041 07/03/07 12:21 PM
Joined: Dec 2006
Posts: 17
lmb Offline
Member
Offline
Member
Joined: Dec 2006
Posts: 17
Can you ping the IP address of the 3300 from your pc?

#106042 07/03/07 01:57 PM
Joined: Mar 2006
Posts: 31
Shawane Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2006
Posts: 31
Yes I could ping, but in moments that was lost.. The unit is disconnected from the network. When I wrote this I wasn't on site. Upon arrival I discovered a bigger problem. The system was continuosly booting and that's why Log In was impossible or it was a symptom to a bigger problem. I tried everything even changing boot parameters but the boot file has a problem. Inevitably I called Tech Support and they stated it was a hard drive issue. Thanks for the posts.

#106043 07/08/07 01:42 PM
Joined: Mar 2006
Posts: 31
Shawane Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Mar 2006
Posts: 31
FYI.. The hard drive was failing and eventually failed completely two days later. I replaced the drive and did all of the configuration and all is well. Thank you all.


Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,740
Posts636,416
Members49,619
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Charles Duffy, Station Specialties
Newest Members
RockyTop, Homer Domer, Lane, AMS Technology C, Chrontel
49,618 Registered Users
Top Posters(30 Days)
jsaad 7
Toner 6
Who's Online Now
2 members (MooreTel, Memphisribs), 59 guests, and 18 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5