Business Phone Systems

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#106567 09/20/07 04:43 PM
Joined: Aug 2007
Posts: 12
Member
OP Offline
Member
Joined: Aug 2007
Posts: 12
How do you get a hunt group to corresponde with night mode switching. I have it set to the tenant I want it to use for night mode but it seems to just still ring to the numbers in the hunt group. Not sure if I'm missing something here.

Atcom VoIP Demo
VoIP Demo
#106568 09/20/07 08:07 PM
Joined: Jul 2003
Posts: 1,132
Member
Offline
Member
Joined: Jul 2003
Posts: 1,132
What kind of calls are you routing?

#106569 09/21/07 12:48 PM
Joined: Aug 2006
Posts: 1,136
Member
Offline
Member
Joined: Aug 2006
Posts: 1,136
Yeah we need a little more information - like what calls - DID? , etc and you mentioned tenant - do you have more than one tenant on the switch or are you just using different tenants to do restrictions etc.

#106570 09/21/07 02:28 PM
Joined: Aug 2005
Posts: 2,125
Member
Offline
Member
Joined: Aug 2005
Posts: 2,125
In form 19, you can select the tenant for whom you're setting up the rerouting.

If you're talking about outside trunks, though, from form 14, you need to have dedicated lines for each tenant. Then you can set day, night1 and night 2 answer points.


Link Copied to Clipboard
Forum Statistics
Forums84
Topics93,740
Posts636,416
Members49,619
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Popular Topics(Views)
Today's Birthdays
Charles Duffy, Station Specialties
Newest Members
RockyTop, Homer Domer, Lane, AMS Technology C, Chrontel
49,618 Registered Users
Top Posters(30 Days)
jsaad 7
Toner 6
Who's Online Now
2 members (MooreTel, Memphisribs), 59 guests, and 18 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Sponsored by Atcom: Business Phone Systems | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2022
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5