EMP & Lightning Home Surge Protection
EMP - Click Here!
Global Test Supply
Linked Banner to your Product or Website
eCommerce website for sale!
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#119224 10/09/01 08:32 AM
Joined: Oct 2001
Posts: 1
kazams Offline OP
Member
OP Offline
Member
Joined: Oct 2001
Posts: 1
We have a Northern telecom phone system with M7310 phones that we can not change the phone extension on individual phones. The phones are programmed with the extension, not the phone wire. How can we change the extension within the phone?

Advertising Sponsor Spot 2
Joined: Mar 2001
Posts: 577
Member
Offline
Member
Joined: Mar 2001
Posts: 577
You can turn on "auto relocate" in programming and move your sets to the desired locations or change the Dn/port association in programming.I would suggest you let your vendor do this.


In Memory of Moderator Bruce Owen who pass away Jan 20 2004.
http://www.owentel.com

Moderated by  MooreTel, NTlayoff 

Link Copied to Clipboard
Advertising Sponsor
Popular Topics (Views)
Forum Statistics
Forums94
Topics93,271
Posts634,039
Members49,492
Most Online5,661
May 23rd, 2018
Today's Birthdays
redneck
Newest Members
Mitel Hotel, Jonathan Renaud, dentnshell, Adam Suth, Roger Foisy
49,491 Registered Users
Get Tech Support Now! Click the banner below
Get Tech Support Now!
Top Posters (30 Days)
dexman 6
jsaad 3
EMP Shield for Commercial - Home & Vehicle
Use Coupon code SAVE - Click Here!
Who's Online Now
20 members (metelcom, sundance, Ruben, Coral Tech, BobRobert, jeffmoss26, justbill, hitechcomm, dukane123, BILL DEMMER, dexman, Pinecreekboy, Touch Tone Tommy, KRRath, gelehu, Silversam, Butch Cassidy, MooreTel, mongo5150, OBT), 475 guests, and 110 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Contact Us | Telephone System Tech Support | Terms of Service

Sundance Communications is not affiliated with any of the above manufacturers.
©Copyright Sundance Communications 1998-2021
Trusted Partners
landing page builder Antiransomware 300x250 Your Business Phone Service in the Cloud